[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4655: Undefined index: WHO_WISITED_TODAY
Ocean Souls • Zobacz wątek - Eurowizja 2007 w Helsinkach

Zaloguj

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 18 lut 2026, o 13:43

Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, o 19:11 
Imaginaerum

Tak troszke offtopujac (no, ale jest tu rozmowa o Eurowizji - jest :D ) zapytam tutaj, z braku odpowiedniego temtu, a nie będę zakładał bo to nie ma sensu.Z jaką piosenką (/piosenkami) Nightwish startował do Eurowizji ? Iw którym to było roku ?

Tytuł:
PostNapisane: 22 maja 2006, o 19:33 
Oceanborn

Startował z Sleepwalker :D
A rok chyba 2000 :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, o 13:40 
Angels Fall First

Bastet napisał(a):
Mam wrażenie, że innej beczki oni tam nie mają.
Nie wiem, czy ten sam zepół moze wystepować na Eurowizji dwa lata pod rząd, chyba nie. Zan ktoś ten regulamin? Na pewno Lordi raz zagrają na dzień dobry utwór, ktorym zwyciężyli. To wiem na pewno, więc Lordi pojawią się na100% za rok na scenie.
Mnie bardziej frapuje, kto ten konkurs poprowadzi.
:wink:

Jakto kto poprowadzi koncert :D Oczywiscie ze Tuomas i ...... Taria :D:D:D .

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, o 13:52 
End of Innocence

Pozwoliłam sobie (może trochę na wyrost ;) ) podzielić temat, co by nie kontynuować offtopu w Lordim.

Cytuj:
Jakto kto poprowadzi koncert Very Happy Oczywiscie ze Tuomas i ...... Taria

Ehm... Z pewnych względów wolałabym, by to jednak nie była pani Turunen-Cabuli... Zresztą i tak pewnie nie mogłaby przyjechać z Argentyny :P. W przypadku zaś zaistnienia na scenie w roli prowadzącego drugiej połowy proponowanej przez Ciebie pary, Michale... na widowni omdlenia gwarantowane. Chyba że Tuomas będzie się bał wyjść na scenę... ;)

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, o 15:24 
Once

:arrow:

Ostatnio edytowano 27 gru 2006, o 15:26 przez Krysia, łącznie edytowano 1 raz

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, o 15:31 
Over the hills and far away

Zgadzam się z Krysią co do joty. Owszem, można sobie pogdybać radośnie, powyobrażać, co by było gdyby...ale jednak nie zapominajmy, że Tuomas, Marco "i inne Allutki" to jest zupełnie inna klasa muzyków. Gdzie im do takiej dyskotekowej szmiry?!
Pewni poprowadzi ten festiwal jakiś niedobitek fińskiej sceny pop, albo ktoś w tym stylu. Mnie ten temat zafrapował o tyle, że zastanawiam się, skąd oni tego człowieka wytrzasną, skoro w Krainie Tysiąca Jezior w ofensywie jest co najmniej rock w stylu Him...kto wie, może to będzie Ville Valo?
Naszych metalowców z NW, CoB i pochodnych lepiej do tego nie mieszajmy. Chyba nie byliby zachwyceni. Nawet poczucie humoru Alexiego ma gdzieś swoje granice. :wink:

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, o 17:02 
Oceanborn

zgadzam sie, aczkolwiek Tarja by sie nadawała, dużo bardziej niż chłopaki, gdyby nie ten jej angielski. Mają na pewno kilka osob ze scyny POPularnej, które chętnie poprowadzą, wątpie zeby ktos z naszej sceny sie bawił...

a moze mr. Lordi XD

Tytuł:
PostNapisane: 23 maja 2006, o 17:11 
Over the hills and far away

Misiorek napisał(a):
aczkolwiek Tarja by sie nadawała,

Ona tak, zważywszy, że nie należy juz do sceny metalowej od kiedy z hukiem wyleciała z NW. Gdyby tylko była akurat w Finlandii, a nie w Ameryce Południowej, gdyby pozwolil jej na to małżonek...oj, sorry, byłam złośliwa, przepraszam.
Jedno jest pewne - jeżeli mają w Finlandii jakiś wykonawców muzyki pop i temu podobnych, to chętnie bym ich zobaczyła. Jestem świadoma, że zaglębie blacku, czyli Norge posiada dość sporą scenę muzyki pop [A-Ha, chociażby], to samo jakże "metalurgiczna" Szwecja [heh, Abba, Ace of Base], ale Suomi...to jest już dla mnie zbyt trudne do wyobrażenia.
Jednym zdaniem - Eurowizja Helsinki 2007 zapowiada się conajmniej frapująco.

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2006, o 18:29 
Wishmaster

taaaaaaaaa ja juz nie moge sie doczekac;) co jak co ale gdyby mr. Lordi prowadzil bylby odjazd :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2006, o 18:35 
Oceanborn

@ KarolA

Szczególnie biorąc pod uwagę jego (i reszty grupy) stosunek do Eurowizji. Jego powitalne przemówienie zapewnie zaczyanłoby się tak : 'Chciałbym powitać wszystkich plastikowych pseudoartystów, którzy pozłazili się tu z różnych zakątków Europy.' A zakończyłoby się słowami: 'Nie ważne, kto z was wygra- wszyscy i tak jesteście beznadziejni' :D

Tytuł:
PostNapisane: 24 maja 2006, o 19:51 
Angels Fall First

Peter napisał(a):
@ KarolA

Szczególnie biorąc pod uwagę jego (i reszty grupy) stosunek do Eurowizji. Jego powitalne przemówienie zapewnie zaczyanłoby się tak : 'Chciałbym powitać wszystkich plastikowych pseudoartystów, którzy pozłazili się tu z różnych zakątków Europy.' A zakończyłoby się słowami: 'Nie ważne, kto z was wygra- wszyscy i tak jesteście beznadziejni' :D

Przynajmniej inaczej by było. I nie było by tak drętwo. Czasem to już mi się niedobrze robi jak słyszę te ich teksty na Eurowizji. Albo jak wyniki podają - wszyscy mówią oklepane te same teksty :roll:

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2006, o 15:43 
Wishmaster

taaaaaaaaa ze wspanialy show i super zabawa?

mr. Lordi poprowadzilby to bezblednie;) w swoim stroju napewno wszyscy z zainteresowaniem by patrzyli XD swoja droga ciekawa jestem czy z innych krajow na nastepna eurowizje wystawia kapele rockowe???? :>

Tytuł:
PostNapisane: 25 maja 2006, o 15:55 
Once

Racja, od tej sztuczności aż się słabo robi... Najgorzej jak podają wyniki "oh jej, gratulujemy wam przede wszystkim wspaniałego przygotowania show, jest naprawde niesamowite, wszystko jest bezbłędne"...
Hyhy zobaczymy => Nie miałabym nic przeciwko, gdyby jakaś kapelka rockowa się znalazła :P

Tytuł:
PostNapisane: 6 sie 2006, o 11:29 
Highest Hopes

Odnośnie Tarji i Eurowizji jeszcze. Tarja w tym roku dostała od fińskiej tv Yle propozycje bycia prezenterką fińskich wyników! Niestety w tym czasie nie było jej w Finlandii, ale jeśli w przyszłym roku ponowią prośbę to się zgodzi.

Tytuł:
PostNapisane: 28 paź 2006, o 18:31 
Wishmaster

"Jak pisze ESCToday.com, w przyszłorocznej edycji festiwalu Eurowizja Finlandię ponownie będą reprezentować artyści rockowi.

Mają to być zespoły H.I.M., Apocalyptica, lub była wokalistka Nightwish, Tarja Turunen.

Na oficjalne oświadczenie trzeba jednak będzie poczekać do 8 listopada. Wówczas poznamy 12 finalistów fińskich eliminacji. "

Ta informacja pojawiła się na stronie http://www.terve.pl , więc może Tarja jednak będzie śpiewać? Fajnie by było :)

Strefa czasowa: UTC + 1