Ja gram na keyboardzie, od ok. 1,5 roku, z tym, że przez pierwsze pół roku nie miałem swojego sprzętu, a przez kolejny rok miałem trochę przerw [jestem w trakcie jednej z nich, ale w końcu się zmobilzuję do powrotu. Eh, ta matura...
]. Ogólnie bardzo lubię grać, ale mam podobny problem co Corn. Nie lubię grać tandetnych melodyjek, które są podane w podręcznikach do nauki, a z drugiej strony wiem, że bez tego nauka czegoś skomplikowanego zajmie mi lata
Do moich ulubionych [póki co] utworów do grania należą: Eccentric [niestety, tylko intro + pierwsza zwrotka, dalej się robi trochę zbyt skomplikowanie], Speak Softly: Love [szkoda, że mam jedynie wersję na keyboard - chętnie bym to zagrał na fortepianie, a w necie są tylko nutki na GP, które jest badziewne dla klawiszy :/] i Marsz Weselny [przeniesiony z zapisu keyboardowego na fortepian].
Jeżeli idzie o własne kompozycje, to część z nich wrzuciłem do
www.inwardhellix.net [np. transition, below, alteration, becoming, czy fatality - dwa ostatnie przy współpracy z Aney
aha, niektóre utwory tam pochodzą z ST do Silent Hilla, więc nie myślcie, ze np. muzyka w menu jest moja
]. Powstały wyłącznie na potrzeby tej gry, więc raczej miały być tylko tłem... Poza tym, nagrałem kilka utworów i trzymam je na kompie... Raczej nic specjalnego, często tylko improwizacje. Może udostępnię, ale raczej się wstydzę
Lubię też bawić się obróbką dźwięku. Raczej dopiero raczkuję, ale uwielbiam wycinać i edytować sample. I znowu, można to wszystko usłyszeć w ścieżce dźwiękowej [nie muzyce]
www.inwardhellix.net. Może to przez moje małe zamiłowanie do dark ambientu...
Na studiach zamierzam więcej czasu poświęcić temu zajęciu, więc może wtedy już będę miał się czym pochwalić
Ah, a tak btw, to był podobny temat na forum, ale nie przeżył jednego ataku spambotów... To tak gwoli ścisłości, jakby ktoś go szukał