[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4655: Undefined index: WHO_WISITED_TODAY
Ocean Souls • Zobacz wątek - Wasze kolekcje płyt CD/DVD/LP

Zaloguj | Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 25 wrz 2023, o 04:36

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku Przejdź na stronę <<  1 ... 92, 93, 94, 95, 96
Autor Wiadomość
PostNapisane: 30 wrz 2019, o 18:41 
Angels Fall First

Ok, stary post, ale te solówki na bawolich mosznach mnie zaintrygowały. Cytując klasyka:
Cytuj:
Moszna? Moszna!

A wracając do tematu... Moja kolekcja jest dosyć skromna, biorąc pod uwagę rozpiętość czasową (244 płyty w 15 lat to raczej kiepski wynik), dodatkowo staję się fanką niestandardowych wydań, co zmusza do kombinowania pod tytułem: jak upchnąć jak najwięcej na jednym regale. A lista się aktualizuje, więc jej nie wrzucę + za cholerę nie wiem co mam zrobić z paroma egzemplarzami na półce...

PostNapisane: 21 paź 2019, o 20:36 
Dark Passion Play

To i tak chyba lepsza średnia niż moja, a od paru lat kupuję praktycznie tylko używane. Reko jednak zjada za dużo funduszy :D

Aktualna lista, bo milion lat tu nie pisałam:
https://www.musik-sammler.de/sammlung/m ... ?view=full

Burdel na kółkach, 1/3 z tego już w ogóle nie słucham, ale żal sprzedawać. :D Takie fajne archiwum tego, jak zmieniały się moje muzyczne zainteresowania w ciągu ostatnich 10 lat.

We will pay the price, but we will not count the cost

"Sikasz? Bo polityk nie." :lol:

PostNapisane: 22 paź 2019, o 20:09 
Angels Fall First

https://www.musik-sammler.de/sammlung/ad_ripper/ a ja dalej nie potrafię dodać dziesięciu płyt. ;) Też kupuję głównie używane płyty (aparat mnie dla odmiany pochłania), jednak często nie mogę się powstrzymać przed kupnem premiery.

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku Przejdź na stronę <<  1 ... 92, 93, 94, 95, 96

Strefa czasowa: UTC + 1