[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4655: Undefined index: WHO_WISITED_TODAY
Ocean Souls • Zobacz wątek - Mistrzostwa tudzież inna piłka kopana

Zaloguj

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 5 wrz 2026, o 02:34

Autor Wiadomość
PostNapisane: 14 cze 2006, o 19:31 
Wishmaster

Ej no ej tu jeszcze nie ma takiego tematu? Ja myślałam, że można będzie wymienić opinie a tu klops ;) Co Wy na to żeby tutaj sobie pogawędzić o meczach, piłkarzach itd itp? Jakby co jestem obeznana bo pobijam rekord w oglądaniu, na razie nie widziałam tylko jednego meczu ;) Co prawda pozwala mi na to niezaprzeczalny fakt że już od jakiegoś miesiąca mam wakacje :P No więc jak, za kim jesteście, albo za kim nie ;) Ja kibicuję z całego serca Portugalii, jestem im oddana jak zawsze na jakichkolwiek mistrzostwach :) achhhh Portugalia golaaaaa!!! :D
Czekam na Wasze opinie ;)

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, o 19:37 
Wishmaster

Ja zazwyczaj twardo kibicuje Polakom :) niezależnie czy to piłka nożna czy skoki narciarskie. Teraz to nawet nie ma co kibicować tak naprawde wynik dzisiejszego meczu jest dla mnie przesądzony :P stawiam 3:0 dla Niemców. Mój ojciec stawia 2:1 ale jakoś nie chce mi sie wierzyć żeby Polska strzeliła tego gola :P

a co do piłkarzy XD Marquez wpadł mi głęboko w oko i jak narazie nie chce mi stamtąd wypaśc XD

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, o 21:00 
Oceanborn

OMG :!::!: Oglądam dobrze grająca KADRE !!!!! tylko tak dalej !!

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, o 21:54 
Wishmaster

no niestety... nie udalo się. Szkoda bo nawet im dzisiaj szlo ... 1:0 dla niemców. Jeleń był świetny, nie wspominając o panu o nazwisku Boruc :) na naszych oczach wyrasta kolejny Dudek :) juz miałam nadzieje ze utrzymaja ten remis... ehh... szkoda :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, o 22:04 
Byt Transcendentny

Prawda jest taka, że gdyby Polacy od razu przyjęli taką postawę, jak przed meczem z Niemcami, to awans z grupy mielibyśmy zapewniony. Niestety, zlekceważenie Ekwadoru się obróciło przeciwko naszym... Gdyby nasi grali zawsze tak, jak dzisiaj, to nikt by na kadrę nie narzekał ;) Szkoda mi chłopaków, bo choć są o klasę niźsi od Niemców, to dawali z siebie wszystko, i to było bardzo dobrze widać. Szkoda, że w końcówce nie mieli już sił do utrzymania wyniku...

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, o 22:09 
Wishmaster

Najbardziej mi żal Boruca :( Bez kitu, dał z siebie wszystko! A kto widział jak się Janas wypowiadał zaraz po meczu? Jeszcze chwila a by się poryczał...Ale nie dziwię się w sumie.. Cóż, Niemcy wygrali... :(

Tytuł:
PostNapisane: 14 cze 2006, o 22:46 
Oceanborn

gryzli trawe, dali z siebie 150% jak marzyłem... brakło czegoś.. szczęscia? może, skuteczności? niestety... wyszlo jak wyszlo..

zawsze mozemy sie pocieszac ze są jeszcze szanse...

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, o 11:09 
Angels Fall First

90 minuta - pomyślałam sobie właśnie, że albo byłam pesymistką albo nie doceniałam naszej drużyny i... gol :( Szkoda, bo nie zasłużyli sobie na to, grali bardzo dobrze.
Misiorek napisał(a):
zawsze mozemy sie pocieszac ze są jeszcze szanse...

Możemy, nikt nam nie zabroni. Szanse chyba nie są zbyt duże, ale zobaczymy.

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, o 11:59 
Wishmaster

Nasi w sumie wczoraj grali pod ogromna presja... w końcu wszyscy się z nich śmieją, powstają hamskie kawaly na ich temat :|
Nie bede sie powtarzac- nasi pięknie wczoraj zagrali, w końcu(!!!)
Czy ja już mówiłam, ze Boruc był genialny?? :D obronił tyle bramek, jestem pełna podziwu :)

dark_rose napisał(a):
A kto widział jak się Janas wypowiadał zaraz po meczu? Jeszcze chwila a by się poryczał...

ja nie widziałam. Co mówil ????

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, o 12:36 
Wishmaster

No mówił, że ciężko jest się wypowiadać po dwóch porażkach i takie tam... No i że Boruc zasłużył na brawa.
No cóż, teraz dziś trzymamy kciuki za Kostarykę, potem oczywiście za nas, a potem za (no trudno) Niemców... Jak wszystko tak pójdzie i może uda nam się zdobyć ok. 3 bramki (bo bez tego ani rusz) to się wtedy uda.... Więc proszę - dziś kibicujemy Kostaryce!!!

Tytuł: Re: Mistrzostwa
PostNapisane: 15 cze 2006, o 17:41 
Wishmaster

dark_rose napisał(a):
Jakby co jestem obeznana bo pobijam rekord w oglądaniu, na razie nie widziałam tylko jednego meczu ;)

:o żartujesz ,toż to rzadkość dziewczyna i ogląda w ogóle jakieś mecze :wink:

Janas już zapowiedział że się nie poda do dymisji ,(ale może go Listkiewicz zdymisjonuje :roll: )

Tytuł:
PostNapisane: 15 cze 2006, o 17:54 
Wishmaster

No, oglądam :) Właśnie jest przerwa w meczu Anglii i Trynidadu&Tobago, to przyszłam ;) A wczoraj po meczu Polski policzyłam że siedziałam jak na razie 24 godziny przed telewizorem w sumie, teraz już jest więcej ;) No cóż, ciekawa jestem kiedy ominę kolejny mecz, choć bardzo bym tego nie chciała :9 To naprawdę wciąga... i co jeden to lepszy :D przed chwilą na przykład Anglik (i bynajmniej nie bramkarz), żeby nie było gola Trynidadu, tak odbił piłkę, że sam wpadł do bramki :D no mówię Wam, takie perełki są na tych meczach, że aż szkoda omijać. A najfajniej, jak kibice wpadają na boisko i leeeeeeci taki z flagą i się cieszy jak głupi, a potem niemal tysiące ochroniarzy ich wyprowadza... Jak na razie dwóch takich śmiałków było ;) Choć w sumie jakbym była na meczu Portugalii to pewno bym też tam jakoś się przecisnęła :P hehe
No a cóż, teraz niestety Polska musi już się pakować do domu, Ekwador wygrał z Kostaryką 3:0 :( teraz te dwa ostatnie mecze z grupy A są zupełnie bez sensu, będą normalnie po prostu towarzystkie... Ciekawa jestem ile kibiców będzie na trybunach. Mój kuzyn na przykład jedzie, ale teraz to już pewno pojedzie w gorszym humorze... ech :( no cóż, tak się zdarza...

Tytuł:
PostNapisane: 16 cze 2006, o 19:10 
Wishmaster

I wybrzeż kości słoniowej odpadało ,mieli pecha z taką silną grupą :cry:

I pomyśleć że obie WKS i Polska tak samo przegrały oba mecze i pożegnały się z mundialem.A różnica w grze niebo a ziemia..

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2006, o 19:31 
Wishmaster

Juhuuuuuuuu :wav: Portugalia w 16 najlepszych!!!!!!!!! Ale fajno :D No ale niestety Czechom nie poszło a to tylko dlatego, że mieli strasznie słabą drużynę, bez najlepszego zawodnika... :( Ale Portugalia wygrała 2:0 z Iranem, to najważniejsze :)
"Levantai hoje de novo, O esplendor de Portugal!!!!"

Tytuł:
PostNapisane: 17 cze 2006, o 20:56 
Imaginaerum

Ja jestem za Szwcją i nieszczęsnymi Czechami...szkoda ich, dlatego w USA - Włochy jestem za remisem xD

Strefa czasowa: UTC + 1