eee ... pisze to chyba po raz 5 jak nie więcej, ale co tam

teraz bedziecie mieli wersje maxi
soł .... 3 lata w w te wakacje mijają od pierwszego razu z NW
a było to tak ... jak co roku zlot wnucząt u babci

taki mini mini, bo tylko ja byłam i kuzynka Magda (wspomniana w innym topicu

) ... Weszłam sobie pewnego razu do pokoju, a tu mi jakaś fajna muza leci ... tak czaje i fajnie, tak magicznie gra coś ... wiecie fajne klawisze są na Come Cover Me ... takie no ... jak kryształki by sie obijały o siebie, no nie wiem jak to ująć, będziecie wiedzieli chyba o co kaman

to idziemy dalej ... później poleciało BGM i SIMS (która jest nadal jedną z moich ulubionych piosenek NW

podobnie jak BGM) ... pytam się co co, a tu mi mówi kobita, że Nightwish ... i kurcze tak mi sie spodobało, że nagrałam sobie na kasete te trzy piosenki, na oczy Tarji nie widziałam jeszcze, ani nikogo innego ... i na tych 3 piosenkach całe wakacje przejechałam. Jak już we wrzesniu net miałam, to se pościągałam wszystko co o Nw na kazie było, manie wielką miałam, nic innego nie słuchałam (teraz też mam, ale już mniejszą) ... no i tak ściągałam wszystko co sie dało, jak zobaczyłam FWTE dvd, to już w ogóle mnie sieknęło ... jakiś czas potem kupiłam Wishmastera, nadal jest moją ulubiona płytką ... potem jakieś gadżety pokupowałam ...
eeee ... wiecie co ... chyba jednak dalej mam manie

jak sie do mnie wejdzie, to gdzie sie nie popatrzy Nightwish

3 plakaty na ścianie, flaga, kółeczko, pojedyńcze kartki z Mystic Arta, czy Teraz Rocka ( np. strona z wszyskimi płytami Nw, mam na myśli, że z okładkami)(innych zespołów mam tylko male coś Theriona, mini plakat z Mystic Fest, mały plakat okałdki follow The Reaper i plakat Cob) ... połowa płyt na stojaku to też Nightwish

wszyscy wiedzą, że moja ulubiona kapela to NW, a około 15 GB na kompie to też NW

oł noł, ja juz mam nightwishomanie ...

ale proszę, nie udzielajcie mi pomocy