[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4655: Undefined index: WHO_WISITED_TODAY
Ocean Souls • Zobacz wątek - Marco

Zaloguj | Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 10 gru 2024, o 00:57

Autor Wiadomość
 Tytuł: Marco
PostNapisane: 5 sty 2006, o 20:03 
Wishmaster

Słuchajcie,proszę,pomóżcie mi!Robię u siebie na blogu mały "plebiscyt" na najładniejszy uśmiech wsród kolesi z Nighta.Czy ktoś z was ma może jakiś link do zdjęcia,na którym znajdę uśmiechniętego Marco??Przeszukałam już chyba wszystkie galerie,ale nigdzie,nigdzie nie ma!!!Proszę,pomóżta mi!

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, o 20:25 
Once

Ale masz wydziabastą xywkę :D
I avatarek z Emppusiem hyhyhy :twisted:

No cóż, ja znalazłam cosik takiego:
Obrazek

Niestety nie mam czasu poszukać czegoś więcej, bo muszę zrobić głupie rysunki na plastykę, a antytalent ze mnie straszny ;)

Tytuł:
PostNapisane: 5 sty 2006, o 21:14 
End of Innocence

Ehm... Na początek słowo wyjaśnienia: pozwoliłam sobie podzielić temat o Tuo i założyć oddzielny o naszym drogim basiście z fantazyjną brodą, jako że jeszcze takowego nie było ;). A odnośnie prośby Świrsiostry... Hmmmm...

Marco się szczerzy, odsłona pierwsza
Odsłona druga
Odsłona trzecia
I coś w rodzaju uśmiechu jeszcze ;)

Mam nadzieję, że choć trochę pomogłam :).

Aha, Cętko, słodkie to zdjęcie, które wrzuciłaś. I go nie miałam!!!!! :shock:

Tytuł: Ej,dzięki!
PostNapisane: 6 sty 2006, o 11:54 
Wishmaster

Haha,very fajna fotka...a ja to łażę wszędzie i nic nie było...a co do mojego tematu o Erniaku-ja się nie czepiam wzrostu,tylko PYTAM-a to co innego,chyba wolno mi wiedzieć,a poza tym nie napisalam,że jego gra zależy od wzrostu-przeciwnie-jest spox! :D :D :D

Ej teraz dopiero zaczaiłam,ze tam się klika i wogóle.Dzięki wielkie,to ja sobie to wezmę(naprawde mogę???).Pzdr

Ej ale dlaczego tam pisze że to ja założylam ten temat jak to nie ja ???

Wyświetla się, że to Ty założyłaś temat, bo Twój jest pierwszy post ;). A temat podzieliłam ja, żeby nie było offtopu w tym o Tomciu ;). A fotki możesz sobie wziąć, jak najbardziej, po to je wrzuciłam :D. Pozdr, SzD

Fro my heart wilt thou ne'er

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, o 21:34 
Oceanborn

Musze przyznac, że to Marco zwócił moja uwage jako pierwszy (nie Tuo :P ) Jak go zobaczyłam w teledysku "Wish I had an Angel" byłam pod ogromnym wrazeniem, zarówno wokalu, jaki i wygladu. Włosów niejedna kobieta mogłaby mu pozazdrościc

A tak na marginesie. oglądał ktos film "Król Artur"? Był tam aktor łudzoąco podobny do Marco, grał przywódce bodajże Sasów.. Wypisz wymaluj Marco :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, o 21:40 
Once

Czy ja Ci już mówiłam, że Cię lubię droga Discord? :D
Na tym forum jestem chyba jedną z nielicznych osób wolącą Marco od Tomka. Tuomaniaczki nie bijcie. ;) A włosy rzeczywiście ma super. Zawsze zadbane...No i ten jego bas. :D:D A i śpiew. Wykonywane przez niego "High Hopes" jak dla mnie, jest lepsze od oryginału. :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, o 21:45 
Oceanborn

Obaj panowie mają swój niepowtarzalny urok nie mówiąc o talencie. Tuo kojarzy mi się z takim niesamowitym spokojem natomiast Marco to kompletne przeciwieństwo - wulkan energii.

A High Hopes to faktycznie arcydzieło w jego wykonaniu. Aczkolwiek wole go w Dead to the World. A wogóle co tu dużo gadac - no też boski jest :D :D

Obrazek

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, o 21:48 
Once

Śpiew MArco jest apsolutnie wywalisty! Uwielbiam jego wokal! To jest chyba najlepszy męski wokal! Doruwnuje mu chyba tylko wokalist z Sonaty. :D No i basik ma suuper. :D I jaki on jest pocieszny! :D JAk się fajknie szczetrzy! "D

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, o 21:50 
Once

A pewnie, że jest. :D:D:D
Odnośnie wokalu Marco, to muszę powiedzieć, że WIHAA był dla mnie rozpoznawalny od początku właśnie po głosie Marco. Jest taki charaktrystyczny, że nie da się go pomylić z innym. :D

Tytuł:
PostNapisane: 8 sty 2006, o 22:04 
End of Innocence

Cytuj:
High Hopes to faktycznie arcydzieło w jego wykonaniu. Aczkolwiek wole go w Dead to the World.

O tak, tak, tak, "Dead to the World" zdecydowanie!!!!! "Heaven queen carry me away from all pain...." i sru, nie ma mnie, spadam z krzesła za każdym razem (metaforycznie ;) ). Aghrrrrr, genialne po prostu... "High Hopes" takoż; wersja Floydów fajna jest, ale jednak przy wokalu Marco (i klawiszach Tuo, no musiałam to napisać, przepraszam :P) się chowa :D. W Aniołku wokał też wypada świetnie, taki drapieżny jest... natychmiast rzuca się na ucho ;). No i rzecz jasna, "Phantom of the Opera", gdzie Marco pod względem wokalu i interpretacji swej "roli" jest imho nawet lepszy od Tarji. A odnośnie innych kwestii, to samo brzmienie jego basu też bardzo mi się podoba ("Bless the Child", "Slaying the Dreamer" — raarrrrr), podobnie jak umiejętności aktorskie choćby w klipie do SS 2005 :P.

No i włosy oczywiście. Zgadzam się z przedmówczyniami, niejedna kobieta może wpaść w kompleksy :D.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, o 12:12 
Wishmaster

Ludzie....o rany...zobaczcie na to...
http://img55.imageshack.us/img55/268/nightwishstage248fn.jpg
kurczę,ja nie mogę...

Fro my heart wilt thou ne'er

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, o 17:36 
Wishmaster

High Hopes umieszczone na składance nie za bardzo mi się spodobało - nie byłam w Chorzowie i nie wiem czy to wina nagłośnienia czy chwilowej niedyspozycji Marco ;) Za to HH wykonane w Żilinie wyszło kapitalnie i mogłabym go słuchać i słuchać - ten ciężar muzyki, który pojawia się przy przejściu ze zwrotki do refrenu, ahhh... No i Marco zaśpiewał to rewelacyjnie :D Nightwish zrobił ten kawałek po swojemu, chociaż ryzykiem było chwytać się za takie dzieło jakim jest HH Floydów, które uwielbiam. Ale Nw wyszło to bardzo fajnie.
Osobiście uważam, że Marco był lepszym partnerem na scenie dla Tarji niż Wilska, ponieważ growl toleruję w ograniczonych ilościach - zdecydowanie wolę mocne męskie głosy :) "Dead To The World", "Phantom...", "Feel For You" czy "Planet Hell" :twisted: Myślę, że Marco w tych kawałkach najlepiej wypadł.

Don't lay down and die(...)
And you need to know
How it feels to be alive

Alter Bridge, One Day Remains

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, o 17:52 
Once

Uła. HH jest boskie w wykonaniu Marco!! W Chorzowie zaśpiewał świetnie! A ja uwieeeelbiam Symphony of Destruction! Uła! Jak jej słucham jak jestem zła cała złość gdzieś uchodzi. :D Nie no a połączenie głosu MArco z głosem Tarji jest świetne. Strasznie do siebie pasują (ich głosy oczywiście :wink: )

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, o 18:35 
Angels Fall First

Noooo, "Symphony of Destruction" jest świetne, dopiero to niedawno wysłuchałam, a teraz nie mogę przestac... Głos Marco jest suuuper, a dotego jest wyjątkowo wyjątkowy, tak więc Marco jest moim ulubionym wokalistą. :D W ogóle bardzo go lubię (yyyyy, to szczegół, że go nie znam... :wink: :lol: ) i jest strasznie pocieszny, a jak już widzę zdjęcia takie jak to...
http://img229.imageshack.us/my.php?imag ... 0066nn.jpg
uwielbiam to zdjęcie :D
No ale jak dla mnie, to nikt nie jest pocieszniejszy i słodszy niż Tuomas... :D
A HH nie słyszałam jeszcze, ale jak posłucham, to się wypowiem.

Tytuł:
PostNapisane: 9 sty 2006, o 19:40 
Once

Krysiu, ja z kolei jestem jedną z niewielu osób, któe wolą Emppu od Tuo ;)
Marco ma rewelacyjny głos, uwielbiam jego wokal, najbardziej w Deab to the world i Slaying the dreamer. TO "I truly hate you all" wymiata :twisted: A w teledysku WIHAA ma takie obsesyjne spojrzenie... :twisted:
Bardzo rozkosznie wyszedł na koncercie Live z 1994 roku z utworem "live hard die hard". Taki młody chłopak jeszcze :D Jeszcze bez bródki ... :P Na początku nie mogłam go poznac, ale jak zobaczyłam jego profil i ten lekko zadarty nosek to już nie miałam wątpliwości :P Widział ktoś to nagranie ? :D

Strefa czasowa: UTC + 1