[phpBB Debug] PHP Notice: in file [ROOT]/includes/functions.php on line 4655: Undefined index: WHO_WISITED_TODAY
Ocean Souls • Zobacz wątek - Anime

Zaloguj | Zarejestruj

Strefa czasowa: UTC + 1

Teraz jest 18 lut 2025, o 19:19

Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: 18 sie 2012, o 00:01 
Oceanborn

Tu też się jeszcze nie wykwikałam, a lubię i oglądam.

Jestem z siebie dumna, bo jestem prawie na bieżąco w Shippuudenie i nawet ostatnio obejrzałam ze dwa odcinki Bleacha, więc jeśli utrzymam przy tym drugim obecne zawrotne tempo, to przed końcem roku dojdę do połowy (tak, pieję do tego, że Bleach jest nudny).

Ostatnio jakoś nie mogę trafić na anime, które by mnie zmiotło i powaliło. Od Black Rock Shooter nie oglądałam nic, do czego zapałałabym miłością absolutną...

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2012, o 00:02 
Oceanborn

Black Rock Shooter był genialny. Spróbuj może z Sword Art Online, zapowiada się całkiem dobrze, bo tak to w tym sezonie chyba nie ma nic innego ciekawego... Chyba, że lubi się romanse, bo Natsuyuki Rendezvous tez wydaje się całkiem w miarę. Liczyłam, że Arcana Famiglia będzie coś sobą reprezentować, a to-to zwykły pokaz ładnych chłopców jest... I zazdroszczę bycia na bieżąco w Shippuudenie. :)

Tytuł:
PostNapisane: 19 sie 2012, o 16:11 
Oceanborn

Anel napisał(a):
Spróbuj może z Sword Art Online, zapowiada się całkiem dobrze

Przymierzam się, ale jakoś nadal zalega mi na kompie i nie mogę zacząć.

Anel napisał(a):
Chyba, że lubi się romanse, bo Natsuyuki Rendezvous tez wydaje się całkiem w miarę.

Zaiste, jest przyswajalne i trafiło się akurat, gdy miałam potrzebę lekkiego romansu właśnie. Bo ogólnie romanse jakoś mnie nie pociągają...

Anel napisał(a):
Liczyłam, że Arcana Famiglia będzie coś sobą reprezentować, a to-to zwykły pokaz ładnych chłopców jest...

Obejrzałam ze dwa odcinki i odstawiłam, a też liczyłam, że to jednak będzie coś więcej, bo pomysł z Tarotem wyglądał zachęcająco.

Z tego sezonu próbuję jeszcze Chouyaku Hyakuninisshu: Uta Koi., ale tak jakoś bez przekonania...

Tytuł: Re: Anime
PostNapisane: 18 lut 2015, o 17:17 
Użyszkodnik

Naruto-było to moje pierwsze anime, i moje ulubione. Na początku wogole mnie anime nie interesowało ale kiedy pierwszy raz obejrzałam Naruto, od tego momentu bardzo mi się to spodobało ;) . Fabuła jest bardzo ciekawa. W tym anime prawie cały czas walczą, i ja coś takiego po prostu kocham. Muzykę po prostu KOCHAM ;P Wszystkie openingi mam na telefonie i prawie cały czas je słucham xd Główni bohaterowie (Naruto, Sasuke, Sakura) są niesamowici. Podziwiam ich wszystkich. Wszystkie odcinki są ciekawe i zawsze mam ochotę oglądać dalej. Przy każdych smutnych/szczęśliwych chwilach beczę jak porąbana xdd Uwielbiam też to anime ponieważ jest zabawne w niektórych chwilach :3 Naruto jest świetną/idealną postacią, która zawsze dąży do celu chodźby nie wiem co, zawsze stara się spełniać swoje marzenia, pomaga ludziom chociaż w dzieciństwie każdy nim gardził. Jest silny, odważny i według mnie słodziutki *.* I co tu jeszcze więcej pisać, warto obejrzeć, bardzo ciekawe ;) Polecam tak że Inuyasha i kaichou wa maid-sama! ;P

Strefa czasowa: UTC + 1